Een Passie voor Bouwen

Nieuwbouwwoningen hebben sedert het ontstaan van onze firma enorme gelaatsveranderingen ondergaan, zowel ruimtelijk in omvang, uitzicht als kwaliteit van gebruikte materialen. Neem daarbij de inspanningen van de fabrikanten van bouwmaterialen, betonsoorten, binnen of buitenmuren, isolatiewaarden, enz… die in alle mogelijke kwaliteiten en afwerkingen op de markt aanwezig zijn, waardoor het voor de bouwers soms moeillijk wordt om de juiste keuzes te maken!

Ook op vlak van ruwbouwwerken voor nieuwbouw hebben wij in de streek in de loop der jaren een indrukwekkende lijst van referenties opgebouwd (waarvan wij er enkele voorstellen onder onze realisaties.)  Dit stelt ons vandaag in staat om u goed te adviseren omtrent bepaalde belangrijke keuzes op vlak van nieuwbouw.

Aandacht voor uw wensen:

De nieuwbouw werken worden uiteraard volledig naar wens van de klant uitgevoerd, en zo mogelijk in samenspraak met een architect. Heeft u interesse, bel dan vandaag nog om een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs om het project te bekijken en aan de hand daarvan een vrijblijvende prijsofferte op te maken.

Bent u niet meteen toe aan een nieuwbouwproject dan kan u ons natuurlijk ook inschakelen voor een gedeeltelijk of compleet renovatieproject.